3

Vánoční balení dárků │INSPIRACE 2016

Za pouhé tři dny přijde Ježíšek! Pokud jste na tom stejně špatně jako já a vánoční dárky nakupujete na poslední chvíli, může vám posloužit tento článek jako potřebná dávka inspirace na balení vánočních dárků.
Vtip je v tom, že vás to nevyjde ani na stovku, ušetří vám to spoustu času přemýšlení, jestli dárky zase nudně zabalíte do kýčovitého balicího papíru nebo zkusíte vymyslet něco originálnějšího.



Vánoční dárky můžete letos zabalit trochu nápaditěji, než-li minulý rok! Předpokládám, že víte, jak se takový dárek balí, ale ukážu vám rychlý postup, jak vytvořit jednoduchý přírodní styl vánočních překvapení pro vaše blízké.


Postup je opravdu jednoduchý. Výhoda spočívá v tom, že dárky můžete  v případě nouze zabalit až v sobotu ráno, trvá to chvilku a nevypadá to vůbec špatně!
Dárky zabalíme do přírodního baličáku, popřípadě je všechny rychle naházíme do dortové krabice a tu pak zabalíme, na stuhu navlečeme písmenka, aby vytvořily jméno toho, jemuž dárek připadne, vzadu uvážeme, převážeme kolmo ještě jednu stuhu a zastrčíme větvičku jehličí (já mám umělou, lze použít i živou, ale pozor-opadá!!). Dozdobit to však můžeme i jinou zelenou fotosyntetizující rostlinku.

Tak šťastné a veselé Vánoce!












3 komentáře:

  1. Odpovědi
    1. Inspiraci jsem čerpala z pinterestu, takže úplně jedinečné to není, ale děkuji mockrát za hezká slova Zuzko! :-)

      Vymazat
    2. Priznám sa, že na Pintereste som už parádne dlho nebola, takže pre mňa to stále ostáva originál :-D Až sa idem pozrieť, či domá nemám nejaké tie písmenkové korálky, aby som tie svoje darčeky trošku vytuningovala.

      Vymazat

Back to Top